Chrome Pointer

Den STORA drömmen

 
   Nu då man har spelat så länge som jag har har man tjänat på sig rätt mycket JS och SC, och därmed har man också "behövt" göra sig av med dem. Och, jag vet att jag inte är den enda som står med en snart full garderob.
   Skräcken är att få en helt full garderob. Jag vill kunna köpa det jag vill, utan att oroa mig för att jag inte ska ha plats med mina grejer.
   Lösningen? Ett omklädningsrum i hemstallet.
 
   Tänk er att ha samma "view" som i gallerian. Häst och ryttare står så att man kan se dem ordentligt, och i en stor lista där man ser alla sina kläder utan att behöva hovra över dem ser man direkt vad man är ute efter. Självklart också med valet att sortera efter hatt/topp/byxor/handskar/skor osv - hur praktiskt skulle inte det vara? Det skulle spara massor av tid och det vore ett mycket snyggare alternativ än att försöka vrida kameran innan man klickar på garderoben för att man ska se vad man håller på med. Samtidigt så kan man liksom inte få slut på utrymme, eftersom listorna bara utökas ju fler kläder man har. Självklart skulle färgsortering ingå!
 
 
 
   DET är min absoluta drömfunktion just nu. Jösses vad jag skulle gilla det! Personligen skulle jag också köpa mycket mer kläder då, eftersom det skulle vara smidigare att byta om och hitta i garderoben. Just nu försöker jag undvika att köpa kläder, eftersom jag försöker hålla ordning i min garderob.
 
   Vad tycker ni om det här?


Melissa Dragonnight

Har du skickat det som förslag till sso teamet? Det är en jättesmart och smidig lösning! Skulle själv gärna ha så, så jag hoppas att det snart kommer! ;)

Alice lionfield

Det är en jätte bra Idea skulle värkligen behövas hoppas att den når ända fram till sso teamet 😀

Emmy Mysteryberg ❤️🐴

Det skulle ju vara helt toppen 😍 Du måste skicka in det till sso teamet! Jag älskar lösningen & det bli mycket enklare! ❤️👏 Jag hoppas att du skickar det till teamet! Jag & alla andra spelare skulle älska det ✨✌️Vet inte vad jag ska skriva men OMFG! 😍 Älskar din idé!!!!
Mvh Emmy Mysteryberg ☺️😘🌹

Ylva longcake

Så bra idé!! Det skulle va jättebra om dom kunde lägga till det i spelet😍😍😱

Isla

Toppen idé du fick där! Det är en super-idé! Jag hoppas också att det kommer "kassaskåp". Inne i garderoben! Där man kan lägga in sc eller js som man vill spara eller sina "värdesaker" på sso!💗😘💗

Alice Lightdotter

Jätte bra idé 💡 jag skulle vilja ha den funktionen i starstable!

Nova Flowerlake

Gud vilken bra idé! Har länge velat att de ska utöka utrymmet i garderoben (min är jättesnart full) men detta var ju mycket smartare! 👌🏼 Om du inte skickat in till sso, tveka inte! 😃

Hedda

Jeg syns den burde stå ferdig på nyhetene neste Onsdag!❤️

Sof Diamondnight

Det hade varit awesome, men jag skulle personligen vilja ha med både häst och ryttare istället för de två enskilt :D Jag är så exakt med att min jacka och schabrak ska matcha ihop, eheh

Svar: Jag glömde att nämna det, men det är precis så som jag skulle vilja ha det :)
Esmeralda Silverforce

Christelle Mysterystar

Superbra idé!😍 Hoppas verkligen att det kommer till Star Stable!

Julia Clouddotter

Jag håller men. Det blir mucket lättare att hitta sakerna man behöver.

Claire Masterknight

Det är ju en fantastisk idé! Skicka in det till supporten vettja! Det hade blivit så mycket enklare!

Elsa Shadowstar

Jättebra idé!

Vilda Snownight

Perfekt!
Då kan man ju jättelätt matcha kläder med varandra osv! <3

Linnea Silentstar

Super bra idé Esme! Den måste du bara skicka in till sso teamet! Det skulle bli MYCKET lättare att göra nya outfits mm :D <3

Capucine Papapoulos

Det hade varit sjukt bra. Speciellt eftersom min garderob dessutom har en tendens att bli jättestökig. Men skulle också vilja kunna ha färdiga outfits någonstans så det är lätt att ta på sig dem. Samt någonstans att ha grejer, som picknick korgar och julrenspulver. Men det skulle säkert gå att klämma in i omklädningsrummet på något vänster!

Hedvig Lionlord

Vad smart! Har alltid stört mig på våran garderob så detta måste starstable teamet se!

Corinne Slowpaw

Det är verkligen en superbra idé! :) Själv brukar jag ha lite svårt att hitta det jag söker efter i garderopen så det slutar oftast med att man tar första bästa saker som passar ihop med varandra än att verkligen titta efter vad det matchar med eller om något annat matchar bättre. Den funktionen skulle verkligen hjälpa till med att lättare matcha kläder helt enkelt.

Stacy

Sjukt bra idé! :D

Linda Seastreet

En bra idé, eftersom min garderob (även om jag inte har så många saker) lätt blir stökig! Har provat så många saker men får aldrig någon riktig ordning. Det skulle vara ett jättebra sätt!

PS. En väldigt bra blogg du har! ❤️

Vendela

Jättebra idé! :o Skulle verkligen vara kul om de uppdaterade hemstallet lite och lade till ett omklädningsrum då också. ♥

Ellie Sweetlord

asså omg! drömen

Ronja McKnight

Jag mejlade ju dig förut ang olika stall på söder. De stallet som jag tyckte bäst om som börjar på F (där jag står nu) pratade med stallägaren om hyran och de var helt klart värt pengarna. 2 boxar lediga men de tar in kanske i höst :)

Svar: Ooh, det låter lovande! Om det nu blir något med mina hästapålle hör jag av mig! ^^
Esmeralda Silverforce

Haley Doggirl

Jag tycker att det var en fantastisk idé! Nu har jag snart en full garderob, men man vill ju inte behöva slänga det gamla man fått? Så det skulle vara smidigt! :)

Laila Mountainstone

Detta skulle vara så kul och smidigt att ha! Jag hoppas verkligen du har skickat in denna idén till SSO teamet :D

Tiffany Moonstorm

Superbra idé! :D

Emilie Northstar (Misty Valley Server aka Norwegian Server)

For en jättebra idé!
Skal skicka idéén til teamet (och säga det var fra dig jag fick det ifrån dig ☺️😂) och säga dom måste adda det til spelet!
Mvh,
En jättestor fan
fra Norge/Misty Valley Server😊
PS! Ignorera det långa "namnet" mitt 😂 (allt det efter Northstar)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.