Chrome Pointer

Bra dag, helt enkelt!

   Jag bestämde mig för att jobba hemifrån idag och har fått massor gjort! Hade en massa dokument att få iordning och trots att jag har panikat lite inför dem känns det grymt bra nu.
 
   Mellan varven (för jag tror på att ha korta raster ofta - det ökar min produktivitet massor!) har jag suttit med Jorvikipedia. Ja ni vet den där Wikin som jag startade en gång i tiden som jag nästan glömmer bort lite då och då. Wikiskruttet behövde lite kärlek och jag har strukturerat upp några gamla sidor, skapat några nya och rensat min Frapsmapp för att få in fler bilder på den.
   Just nu gäller det mest att få ordning på Bobcatklubbens alla sidor, för det är mycket som "tappats bort" i och med de nya uppdateringarna (mycket har ändrats, allt har inte kommit in på Wikin och jag minns inte alla smådetaljer osv) så jag är lite frustrerad över det. Får logga in då servern öppnar så jag får rätsida på det här, haha!
 
   Nu då jag ändå har Wikin i tankarna - saknar ni något på den just nu? Vad?
 
 
 


Anders Oldlund

Kanske att man kan fixa lite med designen så den matchar Jorvikpedias nya logo bättre c:

Alexis Waterstorm

Hej Esme tror att klubb titlar inte är tillagda ännu :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.