Chrome Pointer

Annan manstil på arbetshästen

 
   Vet ni hur länge jag har haft den här bilden i en av mina fotomappar?! Sen dagen Tinkerhästarna kom till spelet. Jag skojar inte. Och titta på hästen, hur söt?
   De flesta, inklusive jag, har kvar den originala manstilen på Tinkrar och Nordsvenskar. Man förstår varför, den är ju supersnygg och jättecharmig. Men samtidigt är det ju dösnyggt med kort man! Eller ja, alla manstilarna är jättesnygga på den här hästen. Jag skulle dock undvika knopparna, men det är ju som ni vet för att jag inte tycker om svansen till den knoppade manstilen.
   På de hästar jag redan äger skulle jag inte vilja byta manstil, jag är en vanemänniska och ogillar förändringar. Men om jag köper en ny häst i samma modell, då skulle jag absolut tänka på det!
 
   Har ni en Tinker eller Nordsvensk med en "annan" manstil?






Juliette Shypie

Nope, hat endast 6 hästar och jag gillar inte dom korta mansrilarna. Den hallå ha är okej på vissa, men inte på t.ex andaluser. Andalusien, frieser (vet att man inte kan ha andra manstilar på dom) , nordsvenska och tinkrar avstår jag från att byta man på. Just nu äger jag ingen av dom bara en andaluser. Jag tycker andalusiermanen och tinkernordsvenskmanen är dom finaste i spelet! Gillar även ponny manen <3 /The Pie

Juliette Shypie

Den hallå ha = Den halvlånga Andaluser: Andalusier cx

Astrid Gladebell

Jag har en nordsvensk med knoppar, Big Mistake, Han är min dressyr häst men nopp, Ska nog bta snart.

Ebba rainstorm

är Daniela silentmoutain än admin på jorvikipedia?Om hon är det kan du fråga henne om min frieser redigering hon skulle göra till mig om hon gjort den om du kan låna en bild av henne på den?

Svar: Nej, hon är inte admin.
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Japp. Jag har den där korta manen på min vita Tinker. :)

Matilda Southtree

Jag har ingen tinker/nordsvensk med knoppar, men jag ska kanske byta till knoppar :) har knoppar på min svarta Quarter och jag stör mig inte på svansen :D

Linda Seastreet

Nej, jag har kvar "orginalmanarna" på alla mina hästar, JAG tycker det blir snyggast så
PS. Älskar din blogg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.