Chrome Pointer

Visste ni att...?

   ...jag alltid blir jättestressad om chatten börjar blinka om jag är mitt i ett lopp? Jag blir jätterädd för att den som skriver ska tro att jag iggar, så jag försöker ta mig i mål så fort jag bara kan för att kunna svara i lugn och ro - men det brukar leda till att jag krockar i allt som finns att krocka i och istället tar det mycket längre tid att ta sig i mål än vad det skulle ha gjort...
 
 
   Pichu är btw halvvägs till lvl 12 just nu, det är nice (y)


Jennifer Winterstar

Jag är exakt likadan, haha!

Lily Beebridge

Samma här ): Fast brukar dock ha chatten uppe hela tiden, men det gör mig ännu mer stressad eftersom jag ser vad de skriver och om de bah "Lily?" Då får jag sjukligt panik.

Svar: Hahahaha nej vad heeeemskt
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.