Chrome Pointer

Visste ni att...?

   ...det finns 135 olika valmöjligheter då det kommer till att välja sitt Jorvikiska Varmblod i början av SSO? Det finns femton olika färger på hästen och nio olika manfärger, vilka kan kombineras på 135 olika sätt. Är inte det lite coolt egentligen? Dock finns det ju verkligen de färger som är vanligare än andra... En av de vanligaste måste vara gråskimmeln med vit man, som min Ash. Tycker det känns som att kombinationen jag har på Rapidash blir vanligare också? Den har varit rätt ovanligt men jag var alltid så avundsjuk på de som hade den snygga hästen, haha...
 
 
   Det här är faktiskt mitt tredje Jorvikiska Varmblod, som ni inte har fått se tidigare. Säg hej till Oona! Ni kommer faktiskt få se litegrann av henne under våren :)


Emelie Silverhaven

Åh, jag har precis en likadan som Oona fast Golden har vit man. Den är rätt unik och jag har ALDRIG önskat att jag hade en annan starthäst för jag tycker han är unik och dessutom finast :D Bläsen och strumporna är mums även om jag önskar att strumporna var lite vitare men man kan inte få allt i guess.

Sofie Dolphinknight

JAg tycker det finaste jorvikiska varmblodet på jorvik är den som har samma färg som Bella i vinterryttaren och vit man! :D Har det på ett amerikanskt konto.

daniela silentmoutain

Hej! undrar om man sover över får man nya sprick uppdrag då???

Svar: Tveksamt, skulle inte tro det faktiskt.
Esmeralda Silverforce

Mandel Äppelpajj

Ooh, spännande!

Allison Goldknight

Jag har Oona fast med svartgrå man, vill ha en mörkare brun, eller en skäck, ångrar mitt val lite, en skimmel hade varit fin också!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.