Chrome Pointer

Våren

   Bild från Vårryttaren
 
   Smälter snön idag? Det hintades om det i uppdateringen förra veckan. Om det är så, så kommer vi inte se snö de bebodda delarna av Jorvik förrän i december igen. Jag har dock inte så mycket emot att åter välkomna värmen till Jorvik - det innebär också att jag kan fortsätta min resa med Penny Kinglee! Men det är inte allt, jag har ett till projekt; och ni vet hur viktigt jag tycker det är med namn i spelet. Dags att åter gnugga geniknölarna!


Lovisa Kittendawn

Varför ville/kunde du inte spela när det var snö?

Svar: Det är en fråga jag svarat på minst 20 gånger, bland annat i den senaste SSO-videon.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.