Chrome Pointer

Ute i ingenstans

Jag är lite forever alone på kvällskvisten, men det är skönt. Jag behövde inte ta kvällsfodringen heller, scoooore! Asså ni anar inte vilken träningsvärk man har då man går från att ha legat hemma med sjukdom i en månad till att på två dagar sätta igång med fullt ös med stalljobb och ridning. Jag har inte ens varit här i två dygn och jag har ridit fem gånger! Det bästa är att jag får rida många olika hästar, jag älskar att kunna växla mellan olika hästar och bli starkare i sin ridning :D i morgon ska jag rida "min" ponny samt en jättetrevlig Knabstrup (dansk hästras som ser ut som Appaloosor) som tydligen skulle bli lite av mitt projekt under den här veckan, sjukt kul! Det är alltid kul då man väl får rida hästar man velat prova i många år x)

Jag har askul och eftersom det blir mycket ridning för mig så är den här veckan helt åzum, men tror ni inte att det krockar med datorskärmen som skulle komma den här veckan? Haha, jag tror jag för evigt kommer ha lite otur med såna grejer x) ser verkligen fram emot att få hem den, jag ska ta en screenshot i SSO med var skärm så får ni se vilken skillnad det blir. Vad som helst är bättre än skärmen jag har just nu!

Bara så ni vet också så svarar jag inte på några kommentarer innan jag kommer hem igen (fredag), för jag tycker det känns bättre att göra det i lugn och ro framför datorn :) vill bara varna så att ni inte tycker jag svarar alltför sent!

Jag ser ändå fram emot SSO's uppdatering i morgon, jag kommer lätt använda mig av mitt väldigt begränsade internet till att försöka se vad som händer, haha... Har ni några idéer över vad som kan tänkas hända?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.