Chrome Pointer

Till Rose Riverson

   I förrgår höll jag en utlottning på Instagram, med en redigering som vinst. Anledningen till detta var att min Dinodalsredigering på Ash (min nuvarande header på bloggen) har fått över 600(!) likes! Vinnare blev Rose Riverson och därmed redigerade jag hennes urcoola häst. Är galet nöjd med resultatet och hoppas att Rose uppskattar den lika mycket ^^ Följ hennes Instagram @RoseStarstable :D
 
 


Emmy Winterknight

Så himla fin!! *-*

Svar: Taack!
Esmeralda Silverforce

Rose Riverson

Om jag uppskattar den? Den är bara för underbar *-*

Svar: Hahah det är väl tur det :D
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Ååh så häftig!
Har samma häst, som jag dock inte rider allt för ofta, så nu vart jag lite påmind om varför jag gillar den så mycket :P

Svar: Haha ja, jag har själv funderat på att köpa hästen för det är både ovanlig och faktiskt också riktigt häftig!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.