Chrome Pointer

Star Academy-tidningarna

   Jag har i många år letat runt på internet och diverse loppmarknader (för tro mig, där man kan hitta guld!) efter de två Star Academy-tidningarna som släpptes typ-i-samband-med SA-spelen. Har inte gått så bra. Tack vare en utländsk bloggläsare fick jag slutligen läsa serierna på en PDF där de var översatta till engelska, men under förra veckan fick jag faktiskt tag i båda tidiningarna, på svenska dessutom :D
   Nu har jag alltså alla tolv Jorvikspelen och alla fyra serietidningarna (två SSL, två SA). En mycket fin samling indeed (y)
 
 


Sofie Dolphinknight

finns det inget som heter starstable-boken också? :)

Svar: Jo, men det är ingen serie. Det var mer en text som dök upp i den väldigt kortlivade webbtidningen Jorvik Gazette, och i ärlighetens namn tycker jag inte att den var välskriven nog för att räknas alls.
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

Japp, rotat jag med på loppisar och lyckades rota fram vårryttaren :D

Svar: Det var ett nice fynd :D
Esmeralda Silverforce

Siri

Du har inget emot att jag kommer förbi nån dag och läser lite i dem? x))

Svar: Du har en stående inbjudan att komma över när du vill, nu är jag ju frisk också ^^
Esmeralda Silverforce

Hanna Zebrapie

Om du någonsin skulle sälja dom, så har du deffenetivt en köpare här xD

Svar: Hahaha no way, de här är mina forever x)
Esmeralda Silverforce

Monster Girl

Jag har letat som en tok på internet. Men jag hittar inte spelen. Du vet möjligtvis inte vart jag skulle kunna hitta dem?
Jag är sjukt sugen på att åter uppleva spelen. Jag minns att storyn var underbar och musiken lika så.

Svar: Det kan hända att Star Stable Entertainment har någon kopia kvar av något av spelen. Du kan prova att skriva in till SSO's support och fråga!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.