Chrome Pointer

Seg helg

   Jag hade tänkt sätta mig och redigera något igår, men det gick inge vidare. (Rättare sagt - jag öppnade ett nytt Photoshopdokument, stirrade på det en kvart och satte på en film istället.) Hade tänkt redigera nu, men kom på att jag faktiskt har fått jobb för idag och i morgon. Ooooch pengar kan vara lite bra. Jobbar dock här framför min egen dator så jag kanske tar en rast lite då och då? (Hehe...)
 
   Jag ska försöka få ordning på bloggregistret med de som inte har lagts till än. Har tagit extra lång tid med några för att det blir så många extra steg för mig då instruktionerna inte följs, och då pallar jag inte ordna det. Får se om det blir gjort idag...
 
 






Cassandra Southland

Har panik själv när det gäller redigerandet. Men hur sjutton skuggar man en häst? Hahah, skulle du kunna göra ett inlägg om skuggningar i kategorin "lör dig Photoshop"? :)

Svar: Haha, om du vill lära dig skuggning har du kommit till helt fel människa x) Jag har jättesvårt att veta hur skuggor ska falla, så mestadels skuggar jag genom att överdriva konturer och sedan sudda ut igen efter behov.
Esmeralda Silverforce

Cassandra Southland

Jag tänker mig typ.. Runda saker som putar utåt (ahhaa uttrycket) ska ha ljust i mitten.. Nä huva skuggning är inte heller min grej cx

Kate Lightgirl

Hej, hade tänkte att ändra färg på starshine, men när jag kollade i stabenfeldt mappen kommer bara Star Stable 1 upp? Vet du nåt annat ställe SSL mappen kan ligga?

Svar: Då har du antagligen installerat spelet någon annanstans på datorn. Prova att söka efter Starshine då du är inne på "Den här datorn"?
Esmeralda Silverforce

Rose

Tjo! Tänkte bara berätta att mina besöks siffror har höjst de senaste dagarna. Så jag vill tacka dig så hemskt mycket för att du gjord bloggregistret! :D

Svar: Åh vad roligt :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.