Chrome Pointer

Penny Girl ~

 
 
 
 
   Sådär btw så åker jag bort till hästgården och jobbar idag, hemma igen på fredag. Tidsinställda kommer förstås som vanligt :) Har inte sett "min" ponny på nästan en månad så det ska bli sjukt kul att rida idag :D
 


Anonym

Hej hej! undrar om du bloggar på blogg.se och om du gör det undrar jag hur fick du ditt bloggnamn sluta på .se hjälp!

Svar: Ja, jag bloggar på Blogg.se. Jag har köpt premiummedlemskap för ett år och fick då mitt domännamn på köpet.
Esmeralda Silverforce

Anke Oldlund

Roligt! =D

Matilda Queenblanket

Fina bilder. 😘

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.