Chrome Pointer

Ovant, men trevligt

   Jag finner mig själv besöka min egen blogg hela tiden, haha, men jag är så himla nöjd med designen! Men det är väl precis så det ska vara, eller hur? ;) Designen kommer uppdateras mer framöver, t ex. så att man kan gå längre bak i arkiven och kategorierna och kommentarsfältet ska få sig ett litet lyft.
 
   Jag var otroligt trött igår, men höll mig uppe rätt länge ändå. Dels satt jag inne på SSO under tolvslaget, sedan bestämde jag mig för att kasta in nya designen under natten och helt plötsligt var klockan två. Jag bor i ett lägenhetsområde och tyvärr såg jag inte mycket fyrverkerier utanför mig eftersom både höga hus och rätt mycket träd var i vägen, men lite fint såg man :) Dock är det väldigt lyhört så man hörde ju väldigt, väldigt mycket... Kan inte låta bli att tycka synd om de djur med känslig hörsel som finns i området.
 
 
    Hade ni ett trevligt nyårsfirande?






Cynthia Mountainheart

Ja du vet ju vad jag gjorde... Det gick faktiskt jättebra och allt jag skulle göra skedde exakt 0:00
Är lite stolt faktiskt hahah xD

Svar: Haha, det var duktigt x)
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

"Stalker?" Jajamensan! Hahah nejmen kul grej :P
Det jag egentligen skulle fråga var att jag har tänkt skriva SSO, med alla sina uppdrag, som en novell. Men jag minns inte hur alla uppdrag går till exakt och jag kommer säkert inte ihåg alla, så jag tänkte fråga om jag får använda mig av din ride trough av SSO? :) Då menar jag att jag ska liksom, skriva om den till text och med min karaktärs och dess perspektiv. Självklart kommer jag skriva att jag har använt mig av dina videor!

Svar: Självklart får du göra det, du behöver inte ge mig cred för något så simpelt :)
Esmeralda Silverforce

Veronika Dragonforce

Otroligt mysig och fin design! *-*

Svar: Tack Wirre :D
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnights

Jag undrar hur du kom fram till att heta Monokerus på bloggen osv?
Mitt nyår var lugnt på landet, stora valpen var jätteintresserad av smällarna:) Katten höll sig till sin sovplats i källaren

Svar: Monokerus betyder enhörning och var från början namnet på min IRL-blogg, men det blev lite adressändringar och slutligen köpte jag Monokerus.se till den här bloggen :)
Esmeralda Silverforce

Kakan Lightgirl

Våra hundar blev totalt livrädda när det smällde. Synd också att en del struntade i att polisen sagt att man måste ha tillstånd för att skjuta.

Fiona Underland

Fniss. Vi hade fyllekaos med släkten hemma hos oss. x)
Skämde bort oss framför de nya grannarna gjorde "vi" också (varken jag eller mor!).

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.