Chrome Pointer

Öhm, I'll be back

   Jag hade tänkt ordna en massa grejer idag, särskilt videorelaterade, men sen påminde Siri mig om igår att vi skulle ses idag x) Haha, jag är så förvirrad så jag inte ens vet vad jag håller på med! Jag ska alltså träffa både Siri och Lottie Snowborn, vilket är åzum. Videorna får vänta till eftermiddagen eller helt enkelt till i morgon. Trot eller ej, ibland har till och med jag ett socialt liv!
 
   Jag påbörjade förstås de nya uppdragen igår. Jag ska skriva lite om det då jag har tid, det blev så monumentalt mycket att göra igår så jag hann inte. Men, jag kom ju faktiskt upp i lvl 17, yaaay :D Det var inte länge sedan jag kom upp i lvl 16 ändå, det har gått otroligt fort med XP nu. Kanske för att det faktiskt blev väldigt mycket uppdrag i Dinodalen? Aja, jag tänker då verkligen inte klaga ^^
   Jag har iaf rätt mycket jag vill säga om de nya uppdragen, så jag hoppas att jag minns allt tills jag kommer hem! Är förstås inte färdig med uppdragsserien men tyckte dag 1 var riktigt bra ^^
 
   Haha, känner igen mig där... Jag håller på att läsa bok två i serien Sword of Truth och jag får verkligen kämpa för att slita mig bort från den, annars skulle jag sitta och läsa bokstavligt talat hela dagarna...


Lena Wintercake

Jag känner också igen mig. :D Läser hunger games och jag kan inte sluta läsa!!!

Tilde Darkstorm

När jag läste The Maze Runner så satt jag i flera timmar och streckläste. Jag KUNDE inte sluta. Tillslut blev pappa helt sönder spunkad när jag bara satt och läste och sket i honom så han kastade ut boken genom fönstret... och det var snö. Jag kan säga att han fick skylla sig själv. Han blev 149 kr fattigare och jag blev nöjd :)

Ava Nightroad

Gillade verkligen de nya uppdragen, de var underhållande och fyndiga. Och återigen fick vi låna den berömda Jphonen. Har också för mig att Jorviks invånare beställt sina möbler från Jkea i ett tidigare uppdrag. Hehe sitter alltid och skrockar åt sådana saker :)

Svar: Haha, samma sak här x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.