Chrome Pointer

Oh dear

  Jag har suttit sedan halv åtta och spelat in SSO Ride Through, och jag är inte igenom alla dagens uppdrag än trots att jag har klippt vissa delar... Haha, sjuukt långt! Ska börja klippa ihop avsnitten och planera hur de ska läggas upp.
   Jag kan iaf säga så här - idag blev Penny Kinglee Star Rider!


april pinehill s2

För någon vecka sedan skapade jag en karaktär på en Europeisk server och använde mig av en 12 dagars SR kod. Jag kan lova dig att du kommer ha en jädrans massa uppdrag de närmsta två veckorna haha! Det blir nästan lite jobbigt.

Svar: Åh tell me about it, igår spelade jag på en annan karaktär från lvl 1 till lvl 6 (sträckspelade i princip hela dagen) och fy farao vad trött man blev efter ett tag, haha...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.