Chrome Pointer

Ni vet reklaminlägget?

   Det jag sammanställde med alla era SSO-bloggar? Tycker ni att ni har haft nytta av det? Har er statistik ändrats på något sätt, och har ni hittat nya bloggar att läsa själva? Berätta gärna :)
 
   Ni kan självklart fortfarande hitta inlägget i menyn till vänster - knappen heter "SSO-bloggar"!


Rose

Jag har fått fler läsare och sidovisningar har ökat från 20 till 50, vissa dager dubbelt så mycket mer. Så ja, de har verkligen hjälpt mig :D
Tack!

Kailey Yellowborn

Jag kan inte direkt säga att vår statistik har höjts, dock har jag själv hittat jättebra nya SSO-bloggar. Verkligen en bra idé tycker jag!

Anke Oldlund

Ja, jag hittade en jättebra blogg att läsa och jag är lite usel på det där med statistiken men kanske någon läsare mer ;-)
Tack!

Sofie Dolphinknight

Det gjorde att min blogg fick många besökare de första dagarna, nu är den död igen, men det spelar inte så stor roll. Att ha läsare är kul, men roligast av allt är att ha ett ställe där man kan skriva av sig och spara, som en dagbok :)

Alanis Moonstorm

Jag kunde se en spike i besökare precis den dagen du postade inlägget, men som det ser ut nu är det ingen förändring. Men så är jag inte superaktiv heller.

Andrea Bravestone

Själv har jag märkt att det hjälpt! Tycker det var riktigt snällt av dig att göra detta! Tack Esme :)

Mandel Äppelpajj

Jag har fått mer än 400 sidvisningar. Woop woop!

Mandel Äppelpajj

Förresten, för ett tag sen gjorde jag två bilder till dig. Om du bläddrar ner lite på min nya blogg ser du :)

Allison Goldknight

Det har hjälp! Känns jätteroligt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.