Chrome Pointer

Men guuuud

   Hur söta är inte de här? Jag vet inte om det menas att de ska fungera som husdjuren och sitta i sadelväskan, men jag har hur som helst väldigt mycket SC just nu - så jag tror att jag kommer skaffa mig en säl eller två... :D
 
   Kom igen server, nu vill man verkligen se vad det här kommer innebära!
 






Rännan Blåbro

Dem där är farligt söta alltså *w*

Svar: Jaaaa *-*
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Oj jag hade helt glömt bort att det var uppdatering idag xD Men så söta *-*

Svar: Haha jag hade helt glömt bort det innan sent igår x)
Esmeralda Silverforce

Liza Mousenose

De är så söta

Svar: Visst är de? :D
Esmeralda Silverforce

Elin Snowlake

åhhhh ska bli himla roligt att logga in sen! :3

Svar: Verkligen :D
Esmeralda Silverforce

April Goldfall

De är ju helt sjukt söta *-* Har typ aldrig sällskapsdjur när jag rider runt (och jag antar att de kommer vara som de andra djuren), men jag lär nog köpa en liten säl ändå xD

Svar: Nä jag är också dålig på att ha med mig husdjur (läs "helt urkass", jag har helt glömt bort husdjuren under det sista året), men man får väl göra en insats för de där sötnötarna :D
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Om man läser noga så står det ju att de bara kommer vara där ett tag. Och att man får det i "sin" starstablefamilj. Så det borde innebära att man får dem som husdjur. LÄNGTAR TILLS DE ÖPPNAR <3<3

Sofia Diamondnight

Tycker detta var en sjukt otippad uppdatering, som om de typ "omg vi har inga ideer vi måste komma på något fort", ett (enligt mig) ganska så dåligt gjort isflak med en människa som står och säljer sälar & sadelväskor.. liksom what? Tycker att det åtminstonde kunde ha gjort ett litet uppdrag som någon slags förklaring till varför det helt plötsligt kommer ett isflak till jorvik :P Men man kan ju tänka efter lite, liksom vad kommer isen ifrån? Dinodalen? Känns lite wierd eftersom den då åkt runt hela Jorvik. Finns det yttligare en ö väster om Jorvik? Jag hoppas att detta kommer leda till något, att det inte bara är något som kommer och går..

Svar: Det här är inget oplanerat; det har legat i spelfilerna lika länge som fjordingarna :) Men jag håller med dig om att en kortare uppdragsserie hade passat bra!
Esmeralda Silverforce

Sofia Diamondnight igen

Och vill även säga att jag älskar din nya bloggdesign! Den är möjligtvis lite för "ljus" i kommentarsfältet, men det är nog för att min skärm är väldigt ljus. :)

Svar: Exakt vad är det du tycker är för ljust? :)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Köpte faktiskt tre stycken, plus en dyr, kolsvart sadelväska för 200sc så nu får jag allt se till att använda husdjuren mer! :) *bye bye 350 sc* Väldigt otippat från min sida iallafall, hade ju i och för sig glömt bort helt att det var uppdatering idag.. Bra koll Amanda! x)

Svar: Haha x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.