Chrome Pointer

Kvällstid är bra speltid

   Inte bara är det lättare att hitta Guldstjärnor (jag har btw hittat alla även i Dinodalen nu, utan att ens titta på en stjärnkarta, tjoho!), utan arkeologin blir också lättare på kvällen!
 
 
   Jag tycker det är mycket, mycket lättare att se de glittrande stenarna i mörkret, det är så att man kan sitta och slöa medan man kutar förbi i full galopp och ändå är det enkelt att se stenarna. Jag tror att det snöar mindre under kvällen, eller så är diset inte riktigt lika starkt, men hur som helst passar mörkret utmärkt för lite skelettjakt.
 
   Har ni något knep då det kommer till arkeologin, eller har ni blivit färdiga med den/gett upp?






Alanis Moonstorm

Jag gör arkeologin sist efter att jag blivit klar med allt annat, för då har flest stenar hunnit börja glittra. Springer alltid en speciell "runda" så att jag får så många som jag vet om varje dag, och gör den minst en gång. Mörker är bra, men är ganska skillad på att kika på dagen med, har bra kontrast på min skärm x)
I övrigt har jag ingen strategi.

Svar: Låter smart - jag har inget vettigt att göra i spelet i dagsläget så jag brukar parkera mig i Dino, vänta en kvart medan jag gör annat och sedan börja springa runt. Har typ-en-runda som jag avviker lite från då jag springer åt sidan för att kolla andra stenar... typ så.
Esmeralda Silverforce

Lova Winterside

Jag har väl typ gett upp, hinner aldrig med att leta då jag har 4 hästar att levla. Men har faktiskt hittat hela det lilla skelettet :) men får typ aldrig värdefulla saker som inte är skelett. Bara skräp och ibland någon skelettdel

Naomi Diamondwood

Jag är ganska trött på arkeologin...
Fast jag kämpar fortfarande. Är såååå snart beundrad!!

Ronja McKnights

Jag har gett upp! Gör det när jag får tråkigt..nån gång :) btw. Du kanske har hört att Jan von Krusenstierna gått bort?

Svar: Ja, jag hörde det några dagar efter det hände :(
Esmeralda Silverforce

Cecilia weststar

Hej Esme!
Jag undrar om det var du som kommenterade på min blogg? Blev lite förvånad och vet att det finns folk som ibland fejkar andra personer och säger att det är vissa andra;)
Mvh Cilla W

Svar: Jo det var jag :)
Esmeralda Silverforce

Cecilia weststar

Aha,okej tack för din kommentar då:)
Mvh Cilla W

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.