Chrome Pointer

Klappat och klart

   Vem har spelat igenom hela Arvet från Rosemond Hill på en dag kombinerat med inspelningar? Hej.
   Gaaaah så många buggar, men jag kom igenom det hela och det gick faktiskt ganska bra. Eller okej, jag var lite bitter i början av nivå 4 pga lite trassel, haha...
   Det kommer nu alltså två avsnitt i veckan av spelet tills det är avklarat - jag tror det blir elva eller tolv avsnitt allt som allt och de läggs upp på Youtube på tisdagar runt kl 15 på eftermiddagen och på fredagar runt kl 10 på morgonen. Vet ni vad som är bra med att jag fick det här klart så fort som jag gjorde? Då kan jag sätta igång med ett nytt hästspel mycket snabbare än tänkt sen :)
 
 


Sabrina Eastforest

Wow att du orkade xD Ska bli kul att kolla :D

Svar: Haha jag hoppas det, jag tycker att man nästan kan höra min mentala hälsa glida djupare ner i ett avgrundshål ju längre man kommer i serien... xP
Esmeralda Silverforce

April pinehill s2

Haha alltså på riktigt, har blivit besatt av dina videos. Började kolla på dina videos när du gjorde Dinodalen videorna, efter det har jag kollar igenom ALLA dina videor och sitter hela tiden och uppdaterar Youtube för att se om du eventueeellt skulle laddat upp nåt nytt. Hihi

Svar: Tack så mycket, det är nog ett av de bästa beröm man kan få! x)
Esmeralda Silverforce

Fanni Opallake

Hej! Jag har en fråga, vad har du operativsystem(heter det så?) när du spelar?(alltså om du har Windows 7, vista osv) :)

Svar: Windows 7!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.