Chrome Pointer

Kan vi få igång forumet igen?

   Senaste dagarna har bloggen gått på högvarv - måste nästan vara rekord i välskrivna och genomtänkta kommentarer, det märks att många av er har börjat fundera lite och engagera er, vilket är hur kul som helst!
   Då diskussionen gällde de alltmer försvinnande SSO-bloggarna var det ett par av er som lyfte idén om ett forum. Det finns faktiskt redan ett, som under en kort period var oerhört aktivt, men sen... tappades medlemmarna bort. Jag tittar ofta in på det, men jag har redan sagt mitt i nästan alla trådar och jag har inte haft något vettigt att tillägga. Kan vi kanske lyckas få igång forumet igen och få en trevlig SSO-stämning på det?
 
   Klicka på bilden för att komma till forumet! 
 
 
 






Zoey Candlevalley

Hi:) My blog is in norwegian and it's about starstable, tips and things like that. I hope you want to read it:P

I just love your blog and you are an awesome person:)

Svar: Hej! Jag tittar gärna in på din blogg om du lämnar en länk till den :) Det är lugnt om du skriver på norska, jag brukar kunna läsa språket rätt väl :) (Och tack så mycket!)
Esmeralda Silverforce

Garnokslaktaren

Jag har funderat på om jag, möjligvis, skulle starta upp ett SSO forum själv. När ett forum är nytt så brukar det dra in många medlemmar och mycket diskussion snabbt, men när nyhetens behag släpper taget så blir forumet inaktivt (kolla bara på forumet du länkar till).

Dock så är det en rätt tråkig taktik att använda ett forum tills det blir inaktivt, och sedan starta ett nytt, vilket är det som får mig att tveka.

Svar: Känner mig själv lite tvek på ett nytt forum. Om det inte går att hålla liv i ett som redan finns, vad är nyttan med ett nytt som sedan kommer eka tomt? Förstår dock hur du tänker, för jag skulle gärna få igång lite diskussioner igen.
Esmeralda Silverforce

corneliaeriksson.blogg.se

Vad roligt att du får respons på bloggen med ordentliga kommentarer! Jag kan nog inte bidra med så mycket eftersom jag själv inte spelar detta, eller ens knappt vet vad det är tyvärr... Men jag hoppas att ni får igång forumet och att det blir lyckat! :)

Tilde Darkstorm

Hej! Jag har tittat på alla dina Horsez videor och jag förstår att du inte kan spela in under din förkylning. Men jag har en fråga om Horsez, blir fölet stort någon gång under spelets gång eller inte?

Om du skulle vilja så kanske du kunde titta in på min blogg (jag har länkat). Den är ny och är väll rätt tom men jag har lite stressigt nu så jag har inte ens hunnit med att göra en snygg header. Men jag håller på och skriver ett inlägg där jag analyserar Bedrövade Dews farm, så något intressant inlägg kommer upp. Jag håller på med en tävling som du kanske vill vara med i (den har inte kommit upp men gör det inom dom närmaste dagarna)


Nu har jag babblat, så det är bäst att sluta skriva :)

Svar: Nej, fölet växer inte upp utan det är ulligt och gulligt så länge som man spelar.
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Hej!
Jag skulle just söka på din blogg, men sidan bara laddas om på något sätt :/ får iaf inte fram det jag söker efter!

Svar: Försök igen lite senare så kanske det går! Annars kan du säkert hitta det du är ute efter via Google om du skriver "Monokerus" och sedan det du är ute efter :)
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Registrerade mig precis på forumet, det ska bli kul att få ta del av andras åsikter, och även skriva lite egna ;D

Svar: Härligt ^^
Esmeralda Silverforce

Mandel Äppelpajj

Det är ju superkul att det kommit mera välskrivna kommentarer! De lyssnar väl på bloggskolan ;D men jag hade ju tänkt skapa ett forum! Jaja :P Men jag ska registrera mig direkt!

Monique Diamondgirl aka MQ

jag är lite efter nu men vad är ett forum? :p

Svar: Ett tips är att klicka på länken och titta - det är otroligt lätt att skaffa information själv!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.