Chrome Pointer

Jag har så mycket att göra så skallen exploderar

   Heeeej, jag sitter äntligen vid min egen dator och jag är på vippen att somna efter en nästan tre timmar lång bilresa, haha... Hade gått fortare att ta tåget men det är så skönt att slippa fundera på när och hur man ska av och sedan springa iväg efter tunnelbana och buss och hela kalabaliken.
   Jag har ju jobbat hela veckan men jag kan inte vila än! Jag ska fortsätta göra lite smågrejer hemifrån åt de på hästgården (jag är ansvarig över deras sociala medier just nu, haha) och jag måste förbereda inför ett annat jobbuppdrag. Sedan har jag ett tredje jobb på gång som jag ska få veta mer om under nästa vecka, asså det här är inte klokt haha... Ovanpå det så har jag en massa extra SSO-grejer, jag ska nu in och inspektera uppdateringen (jag kanske kommer upp i lvl 17 nu :D) och under helgen ska jag börja spela in min Ride Through igen! På tal om den så fortsätter folk fortfarande fråga varför jag inte har spelat in under vintern, men jag tänker inte ens svara på det nu. Jag har 1) skrivit det x antal gånger och 2) till och med SAGT det i den sista videon. Om man verkligen ser så mycket fram emot nästa video tycker man ju att man bör ha lyssnat på föregående video?
 
   Ikväll kommer jag nog inte kunna spela för det händer lite grejer hemma hos mig, så jag ska kasta mig in i spelet nu och göra de nya uppdragen ^^


Juni Hawksmith

Åh! Jag längtar tills du börjar spela in din Ride Through! ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.