Chrome Pointer

Jag gjorde det!

 
   I förrgår avslutade jag slutligen Penny Girl. Jag kan inte påstå att det var det roligaste spelet jag spelat, men det var så otroligt vackert så det finns inte. Är väldigt glad över att jag fick chansen att spela det, just för grafikens skull. Då det väl var klart var det dock bara... slut. Jag var himla besviken över att det inte fanns större utbud då det kom till utrustning för häst och ryttare, för man fick så många konstiga grejer jämte väldigt få som faktiskt var snygga. Är det en hästspel-spelares eviga dom, att fastna med en massa ful utrustning som ändå inte sitter som den ska? (<- Nu hoppas jag att ni är kloka nog för att ta mina ord med en liten nypa salt.) Blir så förbaskad över att inte ett enda spel verkar få ett träns rätt, om inte bettet sitter helt fel (typ SSO) eller om inte tyglarna är målade direkt på hästens kropp (hej, Full Fart i Stallet) så är det en aachengrimma som är helt fel knäppt (hallå där, Penny Girl!).
   Min plan är att spela in en Ride Through av det någon gång - när vet jag inte. Jag får frågor på Insta, på mejl och i SSO om när jag ska börja spela in igen, men det är liksom kört fram tills jag har en röst igen. Innan dess kan jag ju inte spela in någon Ride Through alls.
 
   Fler mobilbakgrunder (se knappen "Gratis grafik" i menyn till vänster) dyker upp under dagen. Stay tuned!


Maria

Just av de anledningarna vill jag så gärna skapa ett eget hästspel. Sen tänker jag en runda till och inser att jag är halvkass på att programmera och nog ännu sämre på att få hästar och liknande att se vettiga ut...^^

Svar: Haha x) Fast man undrar ju hur det kommer sig att inte ett enda hästspel lyckas få ihop det ordentligt?
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Har ett hästspel som heter "Ska vi rida?" där förbygeln/bröstan (vet ärligt talat inte riktigt vad det ska föreställa, tror brösta) är målad direkt på hästkroppen.. Sjukt fult! x) För att inte tala om spelet i ren allmänhet, alltså det finns typ inget fulare spel!

Svar: Haha, jag är så trött på fula spel x)
Esmeralda Silverforce

Garnokslaktaren

Varför är hästen grön i rumpan?

Svar: *Axeltyckning* Konstigt ljus?
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

Jag tror att det är förmodligen mestadels män som gör hästspelen, så utrustningen hamnar lite hur som helst. De googlar säkert på en aachengrimma men så hamnar den ändå ovanför bettet för att de inte ser skillnaden....

Svar: Jag vill nog inte drista mig till att säga enbart "män", så vi kan väl sammanfatta det som "människor som knappt ser skillnad på fram och bak på en häst men som vill tjäna pengar genom att ge barn och ungdomar och nördiga vuxna ett spel som är allt annat än teoretiskt och anatomiskt korrekt men det borde vara okej enbart för att det är hästar"? :) Nejmen det är banne mig tragiskt att vi alltid får dras med felaktigheterna i hästarnas utrustning...
Esmeralda Silverforce

isla cathand

vilket spel är det och vart kan man laddaren det? :D

#duärbäst

Svar: 1) Det står i inläggets första mening, 2) Man kan inte ladda ner det och om man vill ha tag i det bör man kontakta Penny Girl-klubben.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.