Chrome Pointer

Instagramtävling

   Om ni är intresserade av att vinna en redigering gjord av mig så tycker jag att ni ska kika in på min Instagram. För att fira att jag fått över 5000(!) följare blir det en utlottning där MINST fem stycken vinner varsin redigering :)
 
   Jag finns på Instagram som @esmesilverforce ~
 
   Kunde ha varit bättre engelska - jag måste sluta göra saker sent på kvällarna...


Frida Johansson

Hej! Såg att du skrev en recension om Arvet från rosemond hill förra året. Jag undrar om du har kvar det spelet och är intresserad av att sälja det? Kontakta mig på min mail.
Mvh Frida

Svar: Hej! Vill tyvärr inte sälja mitt spel :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.