Chrome Pointer

Idag var det en uppdatering

   Uppdateringen idag var väldigt liten. Jag tyckte att de nya schabraken var rätt fina (jag köpte det med ljus kant), men belöningen i uppdraget tyckte jag faktiskt var rätt värdelös. Glasögonen man fick äger nämligen alla Life Time-medlemmar redan, så det kändes ju lite snopet. Det måtte väl finnas något syfte med det?
 
   Det ligger två nya avsnitt av SSO Ride Through uppe nu. Penny blev Star Rider idag! Det blev över en och en halv timmes inspelat material av dagens uppdrag, jösses! Man får se lite hur snabbt det kommer gå med videor framöver, om det kommer ett avsnitt om dagen, eller två. Om saker går som planerat börjar jag jobba redan nästa vecka (ska skriva kontrakt på måndag, wihihi) och då försvinner mycket av min tid. Jobbet blir dock på 80%, men jag vill gärna hinna med annat än att bara sitta vid datorn, och det här gör också så att jag kan fortsätta åka till hästgården under vissa helger :) Mitt bloggande kommer ta mycket stryk av det här kan jag säga redan på förhand, och det kan hända att bloggen aldrig blir riktigt som den har varit. Men förändringar är bra ibland! Jag vet inte om jag kommer berätta vad mitt jobb går ut på; det kan hända att jag gör det, kan hända att jag inte gör det. Man får se :)
 
   Ute är det kallt, så det får bli en vinterbild idag!


Din bloggläsare

Oj oj oj, vilken blogg alltså! Helt underbar! Och dina redigeringar ska man inte ens tala om <3
En fråga bara om din YT-kanal.... :)
Ska du bara använda star rider kod, eller ska du snart köpa lifetime, på star stable alltså?? <333

Svar: Tack så jättemycket! Life Time-kod köpte jag på SIHS förra året och den användes idag, så Penny är redan Life Time :)
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Alla lifetimes äger inte dem. Man fick dem som lifetime under sso 1:a födelsedag. De var enda chansen. Alla som blev LT efter har inte fått dem förrän nu. Så förut var de ganska rare.

Svar: Till SSO's första födelsedag var det då inte, då glasögonen inte kom till spelet förrän i september 2013. (SSO fyllde 1 år i oktober 2012.) Oavsett vad så är det ett föremål som många spelare redan har, och det var ju inte så upplyftande.
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jaha, konstigt. Fö någon månad sen mejlade jag faktidkt om glasögonen för alla sa att LTs fick dem. Och supporten svarade då att de bara var tillgångliga på deras första födelsedag för LTs. Men de kan ju ha sagt fel.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.