Chrome Pointer

Ibland får ni ha sista ordet

   Ett av mina nyårslöften var att bli duktigare på att svara på kommentarer, och det är något jag har hållt hårt på genom hela januari månad. Och jag tänker fortsätta hålla på det! Men, ibland har ni kommit med lite längre egna tankar, och då kan jag ibland tycka att ni ska få sista ordet. Det händer ju ibland att det inte finns någon mening för mig att komma med ett kort svar som inte gör annat än instämmer, och ibland har jag inte något vettigt att säga heller.
   Era tankar och åsikter är för min del en stor del av tankeprocessen jag sammankopplar bloggning med, och ibland är ni helt enkelt så grymma så jag behöver inte tillägga något. Oavsett vad tycker jag det är grymt kul att ni vill säga ert här och det är kul att ni är i princip lika aktiva som jag är på bloggen :)
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.