Chrome Pointer

Haha oops

   Jag hade inte en aning om hur länge jag skulle vara borta idag, men det blev nog ändå lite längre än jag trodde x) Oooch som väntat blev det superbra av det här mötet - jag har ett jobb framför mig! Eller ja, ett till jobb, haha, för det här går ihop med ett uppdrag jag redan hade därifrån. Och dessutom verkar det som att jag kan fortsätta på hästgården vid tillfällen, vilket är GRYMT! Haha asså jag är så glad så ni anar inte, drömjobb! Nu ska man bara föra frågan om lönen, hehe...
 
 
   Ingen inspelning av SSO idag, pga en massa olika anledningar. Jag tänkte att jag ska sätta mig och spela in direkt i morgon bitti, så att det blir minst ett avsnitt i morgon iaf :) Framöver kommer jag antagligen ha lite att göra så det blir nog max ett avsnitt om dagen. Så äre.
   Nuuuu ska jag sätta mig och finurla med Photoshop. Jag ska göra en logga. Inte direkt till mig heller, faktiskt. Åhåhå, jag vill bara bli klar med allt som är på gång, det ska bli så himla kul att visa :D
 
   (Jag vet att jag ligger lite efter med inlägget med SSO-bloggarna, då jag inte har lagt till flera som kommenterat under sista veckan - jag ska försöka hitta orken att få in er i listan, jag har bara en massa andra grejer som ligger högre på min priolista!)


Maria

En liten fråga till dig som spelat en hel del hästspel; Hur skulle du vilja ha/beskriva det mest optimala/perfekta hästspelet?

Vet inte om du kommer ihåg att jag kommenterade för ett tag sedan att jag ville göra ett eget. Vill fortfarande, och har iaf 2 kompisar som är villiga att ställa upp med programmeringskunskaper osv. Så det händer kanske! (på tal om drömjobb liksom^^)

Svar: Oj, det är faktiskt en väldigt stor fråga, haha... Jag tror faktiskt att jag svarar i ett helt nytt inlägg, för det kan möjligen bli lite långt för en kommentar ^^'
Esmeralda Silverforce

Siri

Asså hahah är så glad för dig! :D:D:D

Svar: Hahahaha jag är också lite glad x) Bara liiiiite!
Esmeralda Silverforce

Allison Goldknight

Åh vad roligt för dig! Jag ska också försöka skaffa mig ett jobb..

Jag älskar btw din SSO ride through, Den är väldigt trevlig att titta på och man får lite flashbacks vilket är roligt! Gillar även dina Zoo tycoon videos, har du någon aning om när det kommer någon fortsättning? Är bara nyfiken! :)

Svar: Tack! Jag får se lite hur det blir, SSO ligger före i prio eftersom det faktiskt ÄR mitt main game (om man kan säga så haha) men jag får se när jag känner att jag har tid och ork att spela in ZT2. Mina inspelningar begränsas rätt mye av att jag vägrar spela in då jag inte är ensam hemma, men någon måtta får det väl vara på min nördighet känner jag!
Esmeralda Silverforce

Florencia Queenknight

Grattis!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Cassandra Southland

Ny logga? Förmodligen efter nu varit rött trög denna vecka men jag hoppas verkligen att du har kvar enhörningen x)

Sen en annan fråga är om du kan (kan ha dåligt minne nu, du kanske redan har gjort ett sånt inlägg) skriva hur man kan piffa upp kommentarsfältet och sidomenyn, och hur man lägger in "Google översätt" i bloggen? Så otroligt glad över att du har dina två kategorier med hjälper där jag lär mig så mycket och att du tar dig tid att skriva nya för läsarna. Toppen tjejen!

Svar: Nja, det är en logga och den är ny, men den ska inte ersätta min :)
Åh jösses, jag vet inte ens om jag skrivit något sånt själv! Jag har så sjukt mycket annat just nu så jag kommer inte ens komma ihåg att kolla om jag har skrivit om det... kan du återkomma om saken? x)
Esmeralda Silverforce

Cassandra Southland

Såg att du hade ett inlägg om hur man piffar upp kommentarsfältet hihi :D men ingen sidomenyn dock.


En till fråga hahah. Hur gör du speedpaintings med Fraps? Kan inte filma ps från det

Svar: Har du några idéer själv över vad man kan göra med sidomenyn då? För det står helt still i mitt huvud, jag vet inte riktigt vad man kan tänkas vara ute efter...
Fraps går att filma med om man aktiverar DWM på det, men jag filmar alla mina edits med Hyper Cam 2, precis som det står i min F.A.Q.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.