Chrome Pointer

Hade ni väntat er det här?april pinehill s2

JJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sabrina Eastforest

Härligt att du spelar det vilken nostalgi! Har det spelet själv men av nån anledning kan jag inte spara det så jag måste i spela det rakt igenom. Btw visste du att det finns en bok om spelet? Om du inte har läst den så tycker jag du ska göra det. Boken har samma titel som spelet.

Ja grafiken är himla fin och jag håller med om att spelet skulle vara ännu häftigare om det kom ut nu med mer "avancerad" grafik. haha om du tycker det spelet är fult bör du kolla upp de gamla Alexandra Ledermann spelen, dem är ännu värre kan jag säga xD

Svar: Jag har haft problem med att spara men trodde det var helt löst. Dock kunde jag inte spara spelet efter det här, så spelet försvann. Självklart. Ska köra i ett svep i morgon, just den här första delen går ju faktiskt att spela igenom på en kvart om man bara kutar förbi alla som försöker prata med en...
Esmeralda Silverforce

Mandel Äppelpajj

Asså Gud vilken story! Så bra! Men hehe, förlåt men så fult det var! Eh.. :3

Fredrik

Att det var detta spel var min första gissning faktiskt när jag läste att du skulle börja med en ny serie! Du verkar ju föredra att spela in spel som du känner till väl. Det är nog det som gör att du kan kommentarerna blir så intressanta att lyssna på också :)

Svar: Haha jag lovar att ingen skulle palla med mig på ett spel jag inte kommit igenom innan, jag skulle bara springa runt i cirklar som en höna med avhugget huvud och svära väldigt fult, haha...
Esmeralda Silverforce

Ada Wolfdaughter

åååååh boom så e ja typ 10 år igen xD Hääärligt o se detta spel igen :D jag tog mig nog aldrig längre än till o köpa en eller två hästar till utöver Alpha... Ska bli kul o se längre fram i detta spel :D

Gabrielle Northstar

Jaaa vad roligt! :D
Fast grafiken är ännu sämre än jag minns den, vilket kan bero på att det var kanske 12 år sedan jag spelade det. Måste leta upp skivan igen.

Har för mig att när man avslutade spelet så kom det upp en "musikvideo" där Annie galopperar igenom en massa tävlingar, stämmer det?

Svar: Yes, det klippet finns på YouTube om du vill se det! (Inte på min kanal, dock)
Esmeralda Silverforce

Maria

Åh, vad glad jag blir! Har försökt få tag på detta spel för att se hur det är med tanke på hur väl alla pratar om det. Ska bli kul att äntligen få se det =D

Svar: Särskilt om du är intresserad av att skapa eget spel så är det verkligen värt att ha koll på det här :D
Esmeralda Silverforce

lisa

är du säker på att sparningen inte fungerar? jag trodde att min sparning inte fungerade då mitt spel stängde av sig varje gång jag sparade, samt att det inte fanns någon 'bild' där jag sparade mitt spel (gud vad krångligt detta blev att förklara), men när jag klickade på den tomma rutan där jag försökte spara mitt spel så hade spelet ändå sparats... om du förstår hur jag menar haha?

Svar: Jo jag vet exakt hur du menar! Grejen var den att jag började ett nytt spel och testade att spara sådär det första jag gjorde - det gick jättebra. Så jag tänkte "men då kör vi på nytt", så spelade jag in gårdagens avsnitt. Men sen då jag tryckte på ESC så gick det inte ens att klicka på knappen "Spara spelet" från huvudmenyn. Jag hade alltså inte en chans att spara och det gick inte att återgå till spelet heller. Jag spelade igenom nivån idag, genom att öppna det sparade spelet jag hade (utan att spela in) och då gick det att spara på sättet då beskriver - jag har dock inte startat upp spelet igen för att kolla om det verkligen sparades, men det ska jag göra nu. Vill inte riskera något på vägen, så därför spelar jag in hela i ett svep idag så att jag inte behöver fundera på att spara.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.