Chrome Pointer

Hade lust att redigera-

   ...såååå det blev något. Rätt slarvigt, för jag är fortfarande inte särskilt duktig på tekniken jag försöker använda, men det är kul ändå. Sen har jag inte så mye tålamod med Photoshop just nu heller, för jag gör så många saker på en gång xP
 
 
   Penny, Rapidash och kattungen som nu fått namnet Onix. En fin början på familjen Kinglee!


Julie

Hej undrar om du har testat GIMP i så fall var det bra??? Kan man göra fina redigeringar undrar för jag har inte råd att köpa Photoshop och vill så gärna börja redigera! !


Svar: Jag har inte testat Gimp men det är många duktiga redigerare som använder sig av det. Det är inte programmet som gör redigeraren - man blir inte magiskt duktig bara för att man har ett bra program.
Esmeralda Silverforce

April pinehill s2

Tittade just på dagens avsnitt, och gud vad jag uppskattar att du spelar in och lägger upp detta, verkligen! En höjdpunkt på dagen.

När jag började bygga bron för någon vecka sedan på min "newbie gubbe" så var jag så lat att jag byggde klart den samma dag x) dock blev det ganska tungt pga alla uppdrag i JH samtidigt som man hade uppdrag i Silverglade...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.