Chrome Pointer

Fjooooooords

   Facebook-statusen jag såg igår gällande en onsdagsuppdatering? Jo, den stämde. Tre nya fjordingar, lättare att lämna in sällsynta föremål till Harley i Dinodalen (tyvärr gällde inte det här även de vanliga skeletten - blast! Jag har liksom nio vita skallar men bara tre revben, och samtidigt är jag uppe i långt över 20 klor till samma skelett - jätteirriterande!) oooch snön försvinner snart. Jag ser faktiskt jättemycket fram emot att bli av med snön, trots att den är fin, för då ska jag fortsätta med min Ride Through!
 
 
   Jag ska inte köpa någon ny häst, men de var rätt söta. Det är svårt att sen den längst bort, men den kanske är snäppet ljusare än Pichu? (<- Min Pichu är den ljusaste fjordingen)
   Eftersom jag sett uppdateringen redan igår så lät jag bli att lämna in mina sällsynta föremål till Harley för säkerhets skull, vilket jag verkligen vinner på nu, haha... Tror att jag har minst sju belöningar att hämta ut :D






Ava Nightroad

Det. finns. inga. vita. fjordhästar. Haha jag är jätteirriterad :( Det händer igen, SSO gör en hästras och släpper den sedan i alla möjliga (och omöjliga färger). Finns dock väldigt ljusa fjordhästar, så måtte den ha en svart ål. Från den här vinkeln ser den dock väldigt helvit ut :´(

Lisa

stör mig sååå mycket på den vita fjordhästen!! den är verkligen VIT

Genevieve Nightbard

Det. finns. visst. vita. fjordingar.


Sök på "kvit + fjord" : )

Tilde Miststreet

Tror den längst bort är en rödblack :)

Dalma Suncake

I dataspel finns det vita fjordhästar. Punkt. :)

Ava Nightroad

Du har rätt Genevieve, skönt då kan jag ta och lugna mig ^^ haha. På Svenska Fjorhästföreningens hemsida finns då färgen inte med överhuvudtaget men mycket riktigt när man söker på "kvit" så kommer det upp en del. Den vita fjordhästens färg ska vara lik cremellofärgen och den ska vara väldigt ovanlig, resultatet av två recessiva gener från hingsten och stoet. Jag har svårt att hitta om färgen är enligt rasstandard (på vissa hemsidor står det att den är "oönskad", andra säger att den visst går att registrera) men tvärt emot vad jag trodde - färgen existerar.

lisa

oj oj man lär sig något nytt varje dag! hade ingen aning om vita fjordhästar...

Rännan Blåbro

Personligen så bryr jag mig inte så mycket om utifall SSO lägger till en färg på en hästras som inte finns. Det är ett datorspel, och ganska många grejer i det här spelet är inte verkliga. Vi kan ta all magi exempelvis, så därför tycker jag det är en småsak att SSO lägger till färger som "inte finns" för olika hästar c:

Ava Nightroad

Nej, det är inte färgerna i sig som jag bryr mig om utan att det 2014 var ett väldigt fokus på att köpa hästar och kläder än att fortsätta huvudstoryn ^^ Vilket säkert har att göra med Dinodalens uppbyggnad eller att hästarna genererar mycket pengar till spelet.
Men till slut är det inte en ny hästras de släpper utan en ny kroppstyp, som släpps i olika färger. Därför blir jag besviken över ex. de tigrerade araber. Ännu en sak att köpa, känner jag.

Amanda Rainwood

Älskar den brun-musblack-grå-svarta, tycker att den ser så sjukt mäktig ut!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.