Chrome Pointer

Effektivt ska det va!

 
   Jag har 14 saker på min att-göra-lista idag, varav 6 är relaterade till mina äventyr igår... Haha herregud, idag är effektivitet mitt nyckelord! Jag är osäker på vilka uppdrag som dyker upp med Penny idag, men minst ett avsnitt av SSO Ride Through kommer iaf under dagen ^^
   Jag har fortfarande inte fått min datorskärm, så mitt första uppdrag idag är att säkerställa att den skickas. Jag har prydligt radat upp mina mål för dagen tillsammans med en siffra predvid dem - siffran står för prioritet och stryks då uppgiften är avklarad. Jösses vad jag har blivit inpräntad i siffertänket sedan jag jobbade som stallvärd på min gamla ridskola, då hade vi det systemet för att veta vilka hästar vi skulle plocka bort från lektioner då ryttare inte dök upp x)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.