Chrome Pointer

Effektivt :D

   Inte nog med att jag lyckas slutföra en massa viktiga IRL-grejer hela tiden, dessutom hinner jag med en massa roligt! Både ZT2 och SSO har spelats in idag, och det är flera avsnitt på gång. Nu då jag har bunkrat upp på videor kan jag lägga in videor i ett rullande schema så behöver jag inte tänka så mycket på dem efter att de är inspelade och hopklippta. Det blir jättebra ^^
 
   Framöver kommer det komma ett nytt avsnitt av Zoo Tycoon 2 varje söndag med start denna vecka, så ni som gillar de videorna kan hålla er beredda :) Min plan är också att det ska komma en ny videoserie som kommer gå att se varje fredag, så jag ska förbereda för den i helgen. Passar bra att bunkra upp då man har tid; då kan jag gå ett tag innan jag behöver spela in igen :)
 
   Jag känner mig så himla uppåt, jag har inte varit så här glad och energifylld på länge och det är skönt ^^


Tuva Sunlake

Vad kul! :D

Andrea Bravestone

Hej!

Vilket tema använder du på din blogg? Alltså design. Kan inte hitta en som tillåter mig själv att välja vad som ska stå och vart :C Älskar din blogg btw ;) <3

Svar: Jag har en grundmall som är gjord av Hiawol och har sedan kodat om den för att den ska passa mig. På blogg.se är man så illa tvungen att kunna lite kodning för att kunna ändra på sin blogg!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.