Chrome Pointer

DATORSKÄRMEN KOMMER :D

   Det har tagit över en månad i processen att få hem mina nya datorskärm, men nu fick jag ett telefonsamtal och DEN KOMMER IDAG! Asså oj vad kul det ska bli! Jag tror det kommer bli en bekväm skillnad då jag spelar SSO, jag ska visa hur annorlunda det blir.
 
   Det visade sig att jag blev hemma i helgen (puh, tack och lov) så förhoppningsvis kan jag hålla igång typ som vanligt ^^ Jag har jättemånga inspelade avsnitt av SSO Ride Through som kommer börja rulla upp nu medan jag börjar göra annat. Ett nytt avsnitt lades upp i morse :)
   Nu ska jag klippa ihop allt material jag filmat idag, så att det bara är att lägga upp videorna sen ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.