Chrome Pointer

Börjar gå igenom utkastet

   Jag fick in några jättefina inläggsidéer från er läsare då jag sist bad er att brainstorma, och jag ska sätta mig nu under kvällen och försöka skriva ihop inlägg till några av rubrikerna. Man tycker ibland att det ska vara så himla lätt att blogga, men inspiration och motivation är så oerhört viktigt för att kunna skriva ordentligt!
   Nu har varken jag eller bloggen varit på topp under december, men det beror på att jag har jobbat mycket och då jag väl har varit hemma har jag varit sjuk. Kommer visserligen jobba mycket även i år (jag har min framtid väldigt ljus åtminstone till augusti), men man får väl hoppas att jag lyckas hålla mig kry på samma gång så att jag fortfarande har ork att ta itu med bloggen och allt roligt som hör till ^^
 
 






Simone Liondaughter

Hej!
Varför inte göra en serie?som Alice w?det är kul att läsa och titta!

Svar: För att det är oerhört tidskrävande. Det krävs en grundidé, ett manus, karaktärer, bilder, redigering av bilderna, hopsättning av bilderna. Jag har inte tid att göra serier utan att välja bort något av det jag redan gör och det vill jag inte göra :)
Esmeralda Silverforce

Annabelle Wolfhand

Jag red förbi Silverglades slottet och såg att "portalen" eller saken som lyser längst upp har ett träd som motiv (inte säkert att det stämmer, titta enbart lite snabbt) och tänkte direkt på att det kan föreställa nåt urträd (stav). Ville bara skriva det till dig ifall du vet något om det :3
Tror man ser det bäst på natten då jag hade huvudvärk och inte kunde sova så satte mig vid datorn klockan två på natten x3
Ps. Du är riktigt duktig på att redigera bilder :)

Svar: Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om det redan; det var dock redan innan Urträden kom till spelet men då diskuterade jag om det kunde ha något med världsträdet Yggdrasil att göra. Jag tycker inte att jag hade helt fel ändå, eftersom Urträden är magiskt sammanbundna långt under jorden :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.