Chrome Pointer

Blir ingen inspelning idag

   Hann komma innanför dörren nu på eftermiddagen för att mötas av mamma som med en slev i högsta hugg förkunnade att vi ska ha middagsgäster. Tänker jag sitta framför datorn och prata med mig själv i en lägenhet med pappersväggar då vi har middagsgäster? Tror ni kan gissa svaret på den, heh...
 
   Jag har varit ute på stan med Siri och Lottie större delen av dagen. Både jag och Lottie hade duktigt nog glömt att vi stämt träff - Siri påminde mig igår och jag påminde Lottie utan att ens veta om det i morse. Jag har iaf haft askul och jag är återigen väldigt tacksam över de vänner jag har hittat tack vare SSO. Otroligt häftigt!
   Jag har självklart inte hunnit spela SSO idag eftersom jag varit ute, men jag tänkte sätta igång nu direkt för jag ser verkligen fram emot att få testa den nya tävlingen på Paddockön :D
 
   Glöm inte att alltid vara väldigt försiktiga innan ni stämmer träff med någon ni träffat över nätet. Alla människor är inte vad de utger sig för!
 
 
PS: Jag jobbar på ett nytt färgtema till bloggen... förhoppningsvis är det färdigt någon gång i morgon som senast.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.