Chrome Pointer

Blått och vitt och en väldigt mörk häst

 
   Jag satt och skrev en att-göra-lista för dagen sent igår och insåg plötsligt "shit, var det inte den här helgen jag skulle till hästgården och jobba på helgläger...?" - KAOS! Först och främst måste jag akut in till en vårdcentral för jag måste ha fatt i en läkare (och man vet ju av erfarenhet att vårdcentralens akutmottagning kan innebära rejäla väntetider), sen ska jag ringa till gården och se om jag skulle jobba... över det har jag typ tjugo grejer som jag hade tänkt hinna med i helgen.
   Jag brukar inte vara så här oorganiserad tycker jag, det märks att jag inte har haft mycket att göra på sistone haha xP Nejmen om det är så att jag åker och jobbar i helgen blir det antagligen väldigt låg bloggning framöver, så ni är förvarnade på det. Faaast jag vet inte ens om jag ska jobba. Återigen - KAOS! (<- som om det inte alltid blir så, haha)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.