Chrome Pointer

Bäääääh

   Gissa vem som fortfarande är sjuk och som fortfarande inte har någon röst? Jo, jag. Kul. Jag har ändå knappt sagt ett ord på en vecka eftersom jag har varit helt ensam hemma, men kan inte påstå att halsen är så mycket bättre för det. Jag som hade planerat att spela in videor och avsluta Horsez under mellandagarna, det gick ju bra :(
 
   För att tala om något roligare än min sjukdomshistoria så har SSO flyttat från sitt Östermalmskontor! Nu har de en egen kontorsyta mer centralt i Stockholm; på det gamla kontoret delade de en våning med ett annat företag. De har lagt ut bild på både Instagram och Facebook - det måste vara jätteskönt för dem att ha ett helt eget utrymme nu. Det ser dessutom mycket ljusare ut än på deras gamla kontor!
 
 
 
   Hoppas att de tapetserar väggarna med all den fanart som skickas till dem, haha x)






Lena Wintercake

Men stackars dig. ;c Hoppas att det blir bättre snart. Krya :D

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Ninni - Vimsiga mamman

Krya på dig ;/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.