Chrome Pointer

Äntligen

   Min "nya" bloggdesign (har bytt färgtema) är nästan klar och jag har spelat in en hel dags uppdrag med Penny och Rapidash. Vet inte om alla delar kommer upp idag, men det kommmer minst ett avsnitt iaf ^^ Jag får planera lite framåt nu för jag är inte bergsäker på hur framtiden ser ut för mig, så jag hoppas att jag kommer hinna spela in i princip varje dag under den kommande veckan. Kommer dock ha lite att göra efter tisdagen som har prioritet.
 
   Nu tänker jag bunkra upp mig framför senaste avsnitten av The Flash och Arrow, som jag inte har hunnit se än, medan första delen av inspelningen sparas i mitt redigeringsprogram. Jag har aldrig pallat följa tv-serier ordentligt, men just nu följer jag de båda + The Musketeers så pass noga att jag alltid ser de nya avsnitten dagen efter de sänts i USA/Storbritannien. Följer ni några tv-serier?


Sabrina Eastforest

Ska bli kul med din sso ride through och se hur mycket av dialogerna har ändras, ska bli också kul att se alla huvuduppdragen igen :D

Tittar inte mycket på Tv, men följer Sherlock i alla fall.

Svar: Sherlock är oerhört bra att följa (y) (ehm, då det väl sänds... xP)
Esmeralda Silverforce

Emmy Winterknight

Följer the vampire diaries! :)

Tilde Darkstorm

Sherlock till president!

Fun

Pretty Little Liars c:

Haley (Harley ehe) ^^

Hej Esme! Jag har mer eller mindre tagit en paus fråna ett läsa bloggar ett tag men jag har i alla fall för mig att det var på din blogg jag läste om att du(?) hade problem med att man inte kunde gå tillbaka i arkivet i din blogg utan kom till de nyaste inläggen även om man klickat på ett inlägg från arkivet? Har nämligen det problemet med min blogg...Var det inte du som skrev om det så ber jag om ursäkt för min virrighet och berömmer dig för din fina och intressanta blogg :)

Svar: Jag hade problemet under någon dag men lyckades bli av med det, det var tjejen som kodat grunden som av misstag lagt in en extra kodslinga i arkiv och kategorier som sabbade allt :) Nu minns jag inte exakt hur slingan såg ut, men om du vill kan du mejla din kodmall för antingen arkiv eller kategori så kan jag peka ut trasslet, för det bör ju vara samma problem ^^Tack i övrigt :D
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Jag följer nog lite fler TV-serier än jag borde, haha.. Game of Thrones, The Walking Dead, American Horror Story, Homeland, och Sherlock, med flera. ^^

Svar: De tre första har jag valt att inte se eftersom jag är så himla känslig för våld (heh), men jag har hört att Homeland ska vara jättebra - är det så? Haha jag vet inte ens vad det handlar om x)
Esmeralda Silverforce

Sara Goldforce

Följer Evermoor och Pretty Little Liars

Maja Applehill

Følger med på en del: CSI, Castle, Bones, CSI NY, NCIS, Veronica Mars, CSI Miami, White Collar. Er flere men husker ikke alle xD CSI har jeg sett på siden jeg var 2 når jeg hadde kolikk xDD

Svar: Ååååh, både Castle och Bones som är så himla bra! Har följt dem slaviskt tidigare, men tittar nu endast på enstaka avsnitt då jag har tid.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.