Chrome Pointer

WhopaEmmy Winterknight

Hur kan du 'dra' i det som du har klistrat in?

Svar: Funktionen "Tänj".
Esmeralda Silverforce

Daniela silentmoutain

på vilken sida köpte du sony vegas och vilken verison har du

Svar: Programmet är köpt åt mig, så jag har inte köpt det själv. Jag har version 13, men notera att just den här videon är gjord i Windows Movie Maker (förutom introt som jag har gjort i Sony Vegas).
Esmeralda Silverforce

Daniela silentmoutain

Snälla kan du inte gör en ny photoshop för sso spelare där du visar hur man redigera hår jag vet att du redan gjort en sån man snälla kan du inte göra det igen!?

Svar: Den skulle ju se exakt likadan ut? Jag har gjort två stycken sådana (för hår och för man) och det är fortfarande de teknikerna jag använder, bara det att jag nu tränat så mycket så att det ser bättre ut.
Esmeralda Silverforce

Jane Pandagirl

Hej! :D Jag undrar hur man klipper in tillexempel hästens ben osv, från en annan ''sida'' förstår du hur jag menar? :I Har aldrig riktigt förstått.

Svar: Markera, kopiera, klistra in, simple as that
Esmeralda Silverforce

Jane Pandagirl

Okeeej tack <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.