Chrome Pointer

Visste ni att...?

   ...man kan köpa presentkort på SSO's hemsida igen, precis som under julen? Klicka på "Butik" i menyn på SSO's hemsida så hamnar ni där :)
   Under några dagar fanns shoppen och såg lite "neutral" ut, men sedan igår är den uppiffad inför Alla Hjärtans Dag. Tjejen som har gjort de söta bilderna gjorde också de superfina julkorten från i julas - hon är verkligen grymt duktig!
   Jag tycker också det är kul att loggan fick en liten update under denna högtid. Tycker det är roligt att det läggs tid på detaljer :)
 
   Neutral gift shop:
 
   Alla Hjärtans-shop:
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.