Chrome Pointer

Vissa hästar får nytt liv med andra manstilar

   Ni vet den coola skimmeln som kom till Vingården i förra veckans uppdatering? Jag råkade se den idag med kort man, och jööööösses i min lilla låda vad snygg hästen var! Om den bara haft lite mer markerat ansikte hade jag lätt köpt den, så sjukt söt!
 
   Jag tycker det är en sån viktig del av spelet att kunna ändra på sina hästar. Alla är olika som personer, tycker om olika färgkombinationer på hästar och föredrar att låta sina hästar se ut på olika sätt. Ibland kan man nästan luras att tro att det är en helt annan häst, bara för att den syns i en manstil som få andra använder sig av på just den hästen.
   Själv bidrar jag nog inte så mycket till den faktorn tyvärr, haha... Har väldigt basic manstilar på alla mina pållar. Men, det är väldigt roligt att se vad andra väljer!
 
 


Stephanie Diamondfall

Detta har inget med inlägget att göra. Men skulle du kunna göra lite spekulationer i ett inlägg om sneak peaken på SSO's snapchat.

Svar: Som jag har sagt tidigare så kommer jag inte skriva sådana inlägg längre :)
Esmeralda Silverforce

Rose

Åh vilken fin bild!
Och jag är en sånn som föredrar kort man på mina hästar. Mest för att de flesta inte har de på sina hästar :3

Svar: Ja, den kortare är ju lite ovanlig. Jag skulle gärna använda den om jag bara fickanvända en annan svans!
Esmeralda Silverforce

Catalina/räkan

såg du en sån jäst med kort man på server 3 och den stod vid vingårds tävlingarna?😱

Svar: Nope!
Esmeralda Silverforce

Catalina/räkan

Menade häst hehe.....

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.