Chrome Pointer

Vinternatt

 
   Jag gillar att vintern inte är superlång i Jorvik, men visst känns det lite konstigt att det är ljust och grönt i spelet då det är mörkt och kallt ute. Här på hästgården är det jättemörkt redan vid femtiden, och fuuuullt med snö. Sist jag var här var snön helt hemsk, den bara bunkrade upp sig i hästarnas hovar i såna styltor så att broddarna inte tog alls. Man kunde gå de 40 metrarna från stallet till ridhuset, och där var man direkt tvungen att gräva ur styltorna med en hovkrats, för de hade satt sig så hårt... dessutom var det så halt så man var tvungen att ha broddar själv om man inte ville halka in under hästarna då man ledde dem till och från hagarna.
   Jag älskar stallarbete, men jag föredrar det absolut på vår/höst då det är lite mer skonsamt väderlag!






lisa

här där jag bor är det typ en meter nysnö så tycker snön är fantastisk - helt perfekt snö för att vara ute och galoppera med hästarna! men kramsnö och is är ju aldrig någon höjdare!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.