Chrome Pointer

Vinnare av SR-koder

   Jag har slumpat fram två vinnare som får varsin SR-kod som ger 14 dagars Star Rider, och det blev Maggie Flowerlee och Daphne Dragonheart - grattis! Ni får var sitt mejl med era koder alldeles strax :)
 
   ...nu ska jag försöka redigera lite. Har fortfarande två Instagrampriser jag ska försöka bli klar med!


Lena Wintercake

Grattis Maggie och Daphne. C:

Maggie Flowerlee och

What!? Gud!? Ska ge den till min kompis för hon har jättelänge velat ha SR ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.