Chrome Pointer

Vidrigt att vara sjuk

   Rubriken står för sig själv.
 
   Nejmen det jag tänkte säga var att det blir ett tillägg i mitt videoschema på YouTube. Från och med nästa vecka blir det en extra video på fredagar. Det kommer alltså se ut på följande vis:
 
   Måndag: SSO Ride Through kl 8.30
   Tisdag: SSO Ride Through kl 10.00, Arvet från Rosemond Hill kl 15.00
   Onsdag: SSO Ride Through kl 8.30
   Torsdag: SSO Ride Through kl 8.30
   Fredag: Arvet från Rosemond Hill kl 10.00, SSO Ride Through kl 15.00
   Lördag: SSO Ride Through kl 8.30
   Söndag: Zoo Tycoon 2 kl 10.00
 
   Arvet från Rosemond Hill kommer i 13 delar, sedan börjar en ny videoserie som tar över på samma tider. Vilken det blir är inte klart än, jag får se vad som passar bäst! Kanske inte heller fortsätter med ZT2 i det oändliga, men det håller nog på ett tag till.
   Snabblänk till kanalen finns som alltid i menyn högst upp på bloggen!
   Jag har dessutom missat att länka videorna för den här veckan, så SSO-videorna kommer samlade nu istället. Kanske lite mycket på en gång, men här har ni dem! Kan lägga upp veckans AFRH i morgon istället.
 
 
 
 
 
 






Livia Moonmountain

Jag skulle tycka det var jättekul om du gjorde en ridethrough på pennygirl spelen!

Svar: Det ska ske någon gång, men jag kan inte lova när.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.