Chrome Pointer

Vet ni hur halt det är ute?

   Det är HEMSKT! Jag höll på att drutta på ändan inte mindre än fyra gånger på väg till kontoret i morse, det var seriöst så illa att en liten tant med käpp spurtade förbi mig. Ett steg framåt och två steg tillbaka... På vägen hem har jag dessutom uppförsbacke, det var viiiidrigt! Har ni också sådär snorhalt? Nu ska jag jobba hemifrån i morgon så jag tänker inte sätta min fot utanför porten, haha...
 
   Tydligen hade många problem med SSO under natten? Jag loggade in via launchern igår och hade inga problem alls, men jag hörde att folk hade problem med launchern också. Hoppas allt funkar nu! Jag är sjukt tagg på att spela och jag vill levla både Pichu (Esmes fjording) och Rapidash (Pennys pålle).
   Fick en fråga härondagen varför jag inte gör uppdragen med Ponnyloppet på Penny. Anledningen är att jag inte kan avsluta uppdraget eftersom jag inte har en ponny. Jag kommer alltså inte gå i närheten av uppdragsserien innan jag har köpt mig mitt ponnyskrutt. Tror att jag får lägga på ett kol med spelandet nu om jag ska komma någon vart, haha... Det var över en vecka sedan jag spelade på Penny sist. I helgen är jag ensam hemma så då fortsätter inspelningarna ^^
 
   Det var något annat jag tänkte säga också, men jag har glömt det. Hehe. Jag återkommer nog senare - idag är jag så himla tagg på både spel och blogg ^^ Måste dock fixa lite tråkigare saker IRL först. I'll be back!


Lucy Macwright

Hepp, samma här borta XD Värsta var när jag skulle gå till busshållplatsen tillsammans med flera från min skola, och fick den smarta iden om att gena lite över snön - men såklart var den helt frusen och jag halkade sådär vackert mitt framför alla andra. Så var det bara att skynda upp igen och låtsas som om ingenting har hänt xP

Svar: Ååååh va hemskt
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.