Chrome Pointer

Vad gör man då man har idébrist?

   Jo, man tar tag i en bloggutmaning som man själv råkade konstruera för lääänge sen, haha... Ja, för att det ska bli lite aktivitet här framöver så kommer jag göra om min gamla bloggutmaning, som många har använt sedan jag först gjorde den. Många saker har ju ändrats sedan sist - jag tror inte ens att hästfunktionen fanns på den tiden? Jag hade nog bara min fina gråa pixelhäst då.
 
 


Lara Goldstreet

Skulle du kunna göra ett inlägg om vilka kläder och utrustning som är "Basic" d.v.s du kan använda till många outfits o så

Svar: Outfitinlägg är VERKLIGEN inte min grej, har aldrig gjort ett sådant och kommer nog aldrig heller att göra... Om man tittar på mina bilder är det nog ganska solklart vilka saker som återanvänds :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.