Chrome Pointer

Upprepar mig själv

   Jag postade följande kommentar på min diskussionssida på YouTube igår, men det tåls att upprepas här:
 
Goddag, o ni följare! Många frågar om man får vara med i mina videor - men jag tror ni har missat poängen. Om någon mer är med i videon kan jag ju inte prata med mig själv :o Nejmen seriöst, mina videoserier bygger på att jag spelar själv och trots att det är jättekul att ni gillar videorna så kommer jag fortsätta spela just själv :) Om jag någon gång har med mig någon lär det vara en av mina klubbkamrater eller någon annan jag känner mig trygg med, för trot eller ej så är jag inte så trygg i att prata med människor jag inte riktigt känner.
Hare bra!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.