Chrome Pointer

Tröttnar ni?

   De är borta igen. Poff. Bloggarna alltså. Man bara väntar på nya inlägg från olika håll och kanter, men det känns som om ingen av oss är särskilt motiverade till att blogga.
 
   Vad beror det på? Vinterdeppighet, mycket i skolan/jobb eller lockar inte spelet just nu? Jag får iaf känslan av att en stor del av communityt har gått i ide just nu; vet inte om det stämmer, men det är min känsla. Oavsett vad så hoppas jag att communityt vaknar till lite - vi har hela 2015 framför oss och tänk vad mycket kul SSO-relaterat som kommer dyka upp!
 
   Jag vet inte med er, men jag vill bli av med snö och mörker och få tillbaka grönskan IRL. Jag ringde till hästgården igår för att kolla av läget och det sista chefen säger är "Termobyxor. Ta med dig termobyxor." + att hon hintade om att jag kommer behöva leda en snöbollsfight med barnen som är där i helgen.
   ...
   ...bring it on. (Jag är en riktig mespropp, jag kommer döööööö)






Tilde Darkstorn

Haha! Jag känner nästan för att leta reda på det där stallet och typ... eh.. vara med på snöbollskriget och ja.. typ peppra sönder dig:)

Det skulle du gilla va, Dressyrtant? :)

/ Kramar Hopptanten

Sara Goldforce

Du är inte den enda som är feg ;)

Lily Beebridge

Min blogg är fortfarande aktiv! :) Uppdaterar varranan dag typ.

Lovisa Westforest

Jag håller med dig. I början när du startade upp detta med att samla bloggarna i ett inlägg så var det rätt så aktivt här och där. Men nu känns det lite som om bloggarna har somnat om. Själv har jag fortfarande nytta av inlägget, jag har hittat flera nya bloggar att följa som faktiskt är aktiva! Och själv försöker jag locka följare. Har just nu påbörjat en fanfic av SSO i hopp om att några ska tycka den är intressant ^^

Alanis Moonstorm

Jag kan ju inte svara för alla andra som gått under jorden, men jag har annat, mindre ansträngande, som tar upp min tid för tillfället. Sims, livestreams, lets plays. Har inte riktigt orken att hitta på något att blogga om och är rätt frånvarande i allmänhet just nu. Men lär ju komma tillbaka såfort jag känner inspirationen.

Elin

Hej :) Hur kan du ´dra´i sakerna du klistrar in när du redigerar?

Esther Loudfield

Min blogg är fortfarande aktiv, eller jag är fortfarande aktiv på min och mina kompisars blogg. Men dom la av... :(

Älskar din blogg jättemycket!! <3

Haley (Harley ehe) ^^

Känns som att det kommer och går i perioder, vissa verkar göra en kraftansträngning och först skriva fem inlägg och dagen och sen gå ned till något inlägg i veckan... Jag försöker att hålla mig till 1-2 inlägg om dagen om det inte kommit något jättekul som känns värt att skriva lite extra om ^^

My Bluebell

Jag har en relativt aktiv blogg, men det är så mycket med skolan just nu. Jag hinner inte ens med att skriva tidsinställda, men försöker hinna :)

Piper Archyard

Jag håller med till 100%. Det är inte många andra bloggar än din egen som jag följer, känner själv att jag skrivit allt för lite de senaste tre dagarna också. Har visserligen varit sjuk, men man har ju ändå lite extra tid då och borde hinna ;)

Rännan Blåbro

Jag känner mest att SSO inte är lika roligt som det en gång var i tiden. Vilket självklart berör bloggandet :/ Det är synd på ett så välgjort och roligt spel.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.