Chrome Pointer

Stendöd

   "Då jag blir stor ska jag ha en jättedyr bil, för då kan jag sälja den och köpa en lagom bil och då har jag en massa pengar" - lillebror på elva år tänker till här
 
   Mitt huvud håller på att ha ihjäl mig, jösses, vad det dunkar! Urk. Menmen, jag ska krypa ihop med en stor kopp te framför en film hade jag tänkt. Är sjukt tagg till i morgon, uppdateringen är väl något vi alla ser fram emot? Jag ska försöka hålla mig borta till så sent som jag bara orkar, för att undvika alla miljoner människor x)
 
   Screeeeeeen






Lova Winterside

Känns som att alla sociala medier kommer spamas med bilder, uppdateringen kommer bli sen och att servern kommer krascha när det blir överbelastat av folk som ständigt kommer bli sura över att de loggas ut m.m.
Men annars är jag riktigt tagg på uppdateringen!

Svar: Haha, det är fullt möjligt!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.