Chrome Pointer

Sjukt mycket grejer!

   Idag vandrade jag runt i Jorvik City med Penny ytterligare en gång (Ni kan se Pennys första besök i Jorvik City HÄR) och kikade in i alla butiker. Jag var väldigt nyfiken på hur stort utbudet var om man inte köpt väldigt lite i spelet (för Penny har verkligen köpt VÄLDIGT lite) och blev positivt överraskad med att det fanns väldigt, väldigt mycket grejer. I princip alla mina favoritplagg fanns där! Kommer passa utmärkt då Penny kommer upp i lvl 12-13 och inte är inne i Gyllenåsarna än, för då kan hon fortfarande få tag i några av de snyggaste plaggen ;)
   Tycker det var kul att jag nu hade en extra karaktär att kunna kika på grejerna med, för det gav mig en lite annan syn på saken än jag hade haft om jag enbart dundrat in med min karaktär på lvl 17 som redan köpt nästan alla plagg som jag tycker är snygga i spelet. T ex i butiken med hästdekorationer, som många "deppat" lite över för att det inte finns några helt nya grejer, fanns en massa benlindor som jag ofta har glädje av.
   (Jag tycker btw lite synd om eldsjälarna som håller i SSO Database - vilket monsterjobb de fick efter veckans uppdatering!)
 
   Jag fick under veckan höra att det finns väldigt många ridbyxor som har +4 i ridning, men bara ett enda par som har +5. Jag tävlar ju inte i championat någonsin så jag har ingen koll på klädernas stats; jag har ju inget intresse av det egentligen, men jag förstår att det måste vara en jätteirriterande grej för de som vill tävla med den bästa utrustningen och inte har något att välja på. Är det något som ni stör er på, eller klarar ni er bra på det där enda paret +5-byxorna?


Julie

Jag tycker det är trist med bara ett par 5+ byxor. Men dem är ju svarta så dem passar ju till allt typ! :)

Alanis Moonstorm

Jag stör mig på att det bara finns ett par byxor med +5 i rida ja. Jag vet inte om jag har rätt att störa mig dock, iom att jag inte tävlar i champ och föredrar svarta kläder på min karaktär, men det som gör att jag stör mig på det är i vilket fall att det helt enkelt känns lite oproffsigt. Det känns som att de helt glömt bort att ett par av deras byxor har +5 i rida, när de fortsätter göra byxor med +4 hela tiden. +5 byxorna kan man köpa för SC enbart i level 13, meanwhile så är byxorna som blir tillgängliga i högre levlar sämre istället för att vara bättre som de bör vara? hela grejen med att ha levellåsning på grejorna är väl för att man ska kunna jobba sig till bättre och bättre grejor?

Eh, woops, stör mig tydligen mer än jag trodde.

Lottie Snöfödd

Som sagt "Leona har tröttnat på att rida runt i samma byxor!" =P

Svar: HAHAH den officiella ursäkten
Esmeralda Silverforce

Aurora Lightningbell

Jag tycker att det är dåligt att det bara finns ett par. Dock är de snygga och lättmatchande så jag klarar mig. Men skulle nog inte klara på fler med rida 5 (eller mer)

Lola Turtlelee

Jag stör mig inte så mycket för det är ett par svarta jeans, men det som är jobbigt är att de är trekvarts byxor.... altså måste man ha stövlar på vintern annars ser det lite kallt ut. Hade gjärna fått vita långa jeans eller ridbyxor med rida +5 och långa svarta jeans eller ridbyxor med rida +5.

Naomi Diamondwood

Klarar mig. Det matchar till det mesta!
Men skulle sitta fint också med typ ett par vita eller typ rosa, blå jeans med rida 5+ också!

btw: tänkte också på det, stackars de som håller igång database :(

Matilda Southtree

Visste inte ens att det fanns byxor med +5 i rida O.O Ser dock att de inte har så bra i det andra, så vad väljer man? +4, för jag har inte de med +5 cX

Elvira Dragonstreet

Jag stör mig inte alls på att det bara finns ett par byxor med +5 i rida i spelet för det är nästan de ända byxorna jag använder haha!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.