Chrome Pointer

Problemet med mindre tid

   Jag vill verkligen att ni ska vara medvetna om att hur mycket jag än vill så kommer jag inte kunna driva bloggen på samma sätt framöver. Jag har tidigare varit arbetslös och haft all tid i världen till att blogga, redigera och göra vad jag vill, men det har jag inte nu. Några av er är nyfikna på vad jag kommer göra på dagarna framöver. Ni kommer få veta det, men inte just nu.
   De inläggen som jag har blivit mest känd för, de där jag djupdyker med konspirationsteorier, de kommer inte fortsätta. Däremot kan jag möjligen fortfarande dra parralleller och diskutera lite om nya grejer. Istället blir det mer av det som jag från början inte hade haft en tanke på då jag startade den här bloggen för lite över två år sedan; redigeringar och videor. Det kanske låter jättekonstigt, särskilt då jag har mindre tid, men så är det. Och jag väljer med flit att vara kryptisk av lite olika anledningar. Jag vill ändå berätta läget, så att ni inte förväntar er något som inte kommer hända. Jag älskar att skriva och jag älskar SSO-communityt, och jag vill stanna i det så länge som jag kan!
 
 
   Jag avslutade häromdagen en Instagramtävling, med 6 vinnare som vinner en redigering var. Jag är färdig med två av redigeringarna, och hade nog tänkt fortsätta med nummer 3 idag, men ärligt talat tänker jag sätta mig och jobba istället. Positivt med mitt nya jobb är att jag kan jobba hemifrån och det är faktiskt grymt kul, så jag är iaf inte färdig än för idag ^^






Tuva Sunlake

Jag tycker också det är synd att det inte blir lika mycket skrivande här på din underbara blogg... Men det är ju sååå sjukt kul att du fått ett jobb!! :DD + att jag älskar alla din videor och redigeringar, såå... Ja jag kommer nog stå ut iaf... xD

Svar: Haha jag är ganska glad över det här jobbet jag med x) Jag har ALDRIG förr blivit riktigt trött mentalt, vilket jag nu har blivit två dagar i rad, men det är faktiskt jättehäftigt, haha...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.