Chrome Pointer

Pinterest

   Jag har skaffat Pinterest, av någon outgrundlig anledning. Fattar inte alls vad man gör med det, haha, men har börjat samla på mig lite spännande grejer som man kanske har nytta av i framtiden. Det verkar som att det finns lite SSO-människor där, men jag får intrycket av att väldigt mycket på sidan bryter mot upphovsrättslagen? Känns som att var och varannan bild jag ser är repostat från Google, vilket inte är lagligt egentligen.
 
   Okej, dagen i sig har jag spenderat med bästa Gen, Lottie och Siri. Och vi råkade glida in i SciFi-bokhandeln så jag råkade liksom köpa en bok. Mycket fin bok, på det. Jag kommer antagligen inte kunna hålla mig från att Instagramma lite från den xP
 
   Mycket roligare än så äre inte just nu; jag ska försöka slutföra den där redigeringen jag började på förra veckan så att jag har den ur världen.


Amanda Rainwood

Ooh, så du har också upptäckt Pinterest? 8) Typ bästa appen någonsin för en LOTR/The Hobbit-nörd som jag, hahah! (Alltså det finns huuuuur många lotr/the hobbit-memes/bilder som helst ju!! Waaah! :D)

Svar: Jag gissar att jag har sett majoriteten av dem på Tumblr innan (jag lever för Tumblr) men jag ska se om jag hittar något på det spåret :D
Esmeralda Silverforce

Daphne Dargonheart

Sci-fi bokhandeln är helt åzum! Jag bor längre norrut där det inte finns såna där bokhandlar och jag gick runt där och hyperventilerade. Köpte både en slips och halsduk innan mamma (nästan) släpade ut mig(Proud eagle!) Måste dit igen!

Svar: Haha x) Ja bokhandeln är GRYM, men jag tycker nästan att den i Göteborg är snäppet bättre än den i Stockholm! (Kikade in i Götets version förra året då jag var där på GHS, men bor ju i Sthlm)
Esmeralda Silverforce

Anna Riverfield

Jag är en stor användare utan pinterest men är inte helt hundra på hur det fungerar exakt. Alla bilder har länkar till sidan de är publicerade på från början. Så egentligen funkar det väl i stort sett likadant som googles bildsök där alla bilder under en kategori är samlade. Bara att på pinterest kan man själv samla de bilder man vill ha i en kategori. Det är i alla fall så jag har tänkt att det fungerar. Det är så många gånger man hittar snygga saker som man gärna hade köpt och då är det lätt att klicka sig vidare till sidan där de säljs osv.

Svar: Hm, får se om jag pallar lära mig något... xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.